De MijnGang

Van O.V.S. naar De MijnGang

Samenwerkingen binnen- en buitenom De MijnGang

HeJo Materialendepot

Wij zijn Heidi en Joyce, al jaren pleegouder. Onze droom om een materialendepot te starten in regio Parkstad voor alle kinderen en jongeren binnen jeugdzorg en hun (pleeg)ouders, is uitgekomen. We hebben een ruimte in de MijnGang gekregen en zijn al volop gestart met opknappen en inrichten. Het depot zal werken op basis van “leen”. Wij doen alles op vrijwillige basis en hebben dus geen financieel budget tot onze beschikking. Wij zijn daarom altijd op zoek naar gratis spullen om het depot te vullen: kleding, speelgoed, kindermeubeltjes, kinderwagens, autostoeltjes, traphekjes, etc., uiteraard wel in goede staat.

Heeft of weet u iets? Neem dan contact met ons op
via mail: hejodepot@gmail.com
via telnr.: 06-12273007 / 06-30002801

Neem ook eens een kijkje op onze
Facebook: HeJo Materialendepot
Instagram: hejomaterialendepot

Koempelkast

Iedere vrijdagmiddag binnen De MijnGang van 12:00 tot 17:00. Kom gezellig shoppen bij de Koempelkast (in samenwerking met RAP-revalidatie). Hier wordt voor een hele kleine prijs tweedehands kleding in (vrijwel) perfecte staat verkocht, mooi en duurzaam.

MK Audio

MK Audio, één naam voor alles wat met audiovisuele dienstverlening te maken heeft! Een samensmelting van hobby, kennis en pure passie voor de particuliere en zakelijke markt. Met behulp van professionele apparatuur, kennis en oog voor detail zorgen wij ervoor dat elke opdracht net dat beetje extra krijgt om het verschil te maken.

MK Profi

MK Profi is een installatiebedrijf dat zich met zijn werkwijze probeert te onderscheiden van andere installatiebedrijven. Wij zijn een typisch “no nonsense” bedrijf zonder mooie praatjes en loze beloften. Wat wij afspreken komen we na, voor onverwachte problemen wordt altijd een goede oplossing gevonden.

Ook adverteren op de site of in de Koelpungel?

Neem contact met ons op: telefonisch, via mail of het contactformulier, of loop gezellig binnen tijdens een van onze activiteiten.