De MijnGang

Van O.V.S. naar De MijnGang

Schietvereniging Diana ’58

Diana '58

Schietvereniging Diana ’58 is sinds juni 2023 gevestigd in ons gebouw. Dit is de tweede officiële locatie van de vereniging die al sinds 1958 actief is in Kerkrade. De originele locatie is gevestigd in ’t Westhoes te Spekholzerheide, beschikkend over vier kogelbanen en twee pluimbanen. Locatie Heerlen beschikt over zes kogelbanen van tien meter.

Oefenavonden zijn op beide locaties woensdags en vrijdags van 19:00 tot 22:30. Kom gerust eens een kijken nemen op een oefenavond, of word gezellig lid!

Lidmaatschap bedraagt €10,00- per maand indien je competities mee wil schieten. Steunende leden en recreanten betalen slechts €5,00- per maand.

HeJo Materialendepot

HeJo

Wij zijn Heidi en Joyce, al jaren pleegouder. Onze droom om een materialendepot te starten in regio Parkstad voor alle kinderen en jongeren binnen jeugdzorg en hun (pleeg)ouders, is uitgekomen. We hebben een ruimte in de MijnGang gekregen en zijn al volop gestart met opknappen en inrichten.

Het depot zal werken op basis van “leen”. Wij doen alles op vrijwillige basis en hebben dus geen financieel budget tot onze beschikking. Wij zijn daarom altijd op zoek naar gratis spullen om het depot te vullen: kleding, speelgoed, kindermeubeltjes, kinderwagens, autostoeltjes, traphekjes, etc., uiteraard wel in goede staat.

Heeft of weet u iets? Neem dan contact met ons op
via mail: hejodepot@gmail.com
via telnr.: 06-12273007 / 06-30002801

Neem ook eens een kijkje op onze
Facebook: HeJo Materialendepot
Instagram: hejomaterialendepot

Koempelkast

Iedere vrijdagmiddag binnen De MijnGang van 12:00 tot 17:00. Kom gezellig shoppen bij de Koempelkast (in samenwerking met RAP-revalidatie). Hier wordt voor een hele kleine prijs tweedehands kleding in (vrijwel) perfecte staat verkocht, mooi en duurzaam.

Repetitieruimte

MK Audio
Repetitieruimte

MK Audio heeft in ons gebouw een repetitieruimte beschikbaar, die via een online formulier direct gereserveerd kan worden.

De ruimte is dagelijks beschikbaar van maandag t/m zondag in drie blokken van vier uur.

  • Ochtend (09:00 – 13:00)
  • Middag (14:00 – 18:00)
  • Avond (19:00 – 23:00)

Meer informatie en reserveren kan via MK Audio!

Ascenditur

Een van de waardevolle samenwerkingspartners van De MijnGang is Ascenditur. Samen richten we ons op het bieden van zinvolle werkervaringen voor mensen in een re-integratieproces. Deze samenwerking helpt mensen om weer deel te nemen aan de arbeidsmarkt, waarbij ze niet alleen werkervaring opdoen, maar ook zingeving en persoonlijke groei ervaren.

Door de samenwerking tussen De MijnGang en Ascenditur worden mensen via vrijwilligerswerk weer actief en betrokken bij de samenleving. Vrijwilligers krijgen de kans om vaardigheden te ontwikkelen, sociale netwerken op te bouwen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Dit initiatief draagt bij aan een inclusieve gemeenschap waar iedereen de kans krijgt om bij te dragen en te groeien.

Ascenditur is een organisatie die zich inzet voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties en mensen die opnieuw willen toetreden tot de arbeidsmarkt. Met een breed scala aan diensten zoals inzetbaarheidsmanagement, re-integratie, arbodienst en interventies, ondersteunen we zowel werkgevers als werknemers. Ascenditur biedt maatwerkoplossingen waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.