De MijnGang

Van O.V.S. naar De MijnGang

Structurele activiteiten

Koffieuurtje, creatieve middag

Iedere woensdagmiddag van 12:00 tot 13:00. Loop gezellig binnen voor een gratis kopje koffie. Heeft u vragen, ideeën, wilt u ergens voor activiteiten inschrijven of gewoon gezellig babbelen? Kom gezellig langs.

Aansluitend van 13:00 tot 16:00 start onze creatieve middag, hier kunt u kosteloos bij aansluiten om even lekker creatief bezig te zijn. Van sieraden maken tot stenen beschilderen tot porselein dotten en kaarsen maken.

Kapper

Iedere woensdagmiddag van 12:00 tot 16:00. Een leuk initiatief in het kader van “de kleine beurs” kunt u plaats nemen in de stoel voor een kleine knipbeurt om er weer eventjes spik en span uit te zien.

Bijdrage: kleine vrije gave

Bordspellen

Iedere donderdagmiddag van 13:00 tot 16:00. Kom gezellig aanschuiven voor een leuk bordspel, een potje kaarten of zelfs yahtzee onder het genot van een kopje koffie of thee, die natuurlijk gratis is.

Lunchmiddag

Iedere vrijdagmiddag van 12:00 tot 15:00. Eet een lekker kopje soep met stokbrood en kruidenboter of een van onze andere heerlijke huisgemaakte lunches en geniet van onbeperkt gratis koffie en thee, samen met andere buurtgenoten.

Bijdrage: €3,- p.p.

Kienavond

Een keer per maand, op de laatste vrijdag van de maand, wordt in de avond een bingoavond georganiseerd vanaf 19:00 in onze kantine. Het is natuurlijk geen standaard Bingo, maar een geheel zelf ontwikkelde Bingo zonder saaie nummertjes, dus kom zeker een kijkje nemen!

Nieuw: Tijd voor jezelf

Eigen hobby’s, maar gezellig samen! Iedere dinsdagmiddag van 12:00 tot 16:00.